Leadership

Leadership
Part of the team of A-Speakers

Saturday 5 January 2013

Vidga dina vingar !


Välkommen till Adrenalain !
Anledningen för att jag har skapat den här sidan är mitt brinnande intresse för människor och natur.
Jag kommer att dela med mig av livets Adrenalinet som jag har döpt om till Adrenalain " mina positiva tankar " som kommer att vara ett livsuppehållande medel som ger dig en energikick och förnyad kraft.
Ingen av oss är immun för livets utmaningar och svårigheter , men ingen bör lämnas ensam för att bära livets bördor när vi människor som  älskar att dela med oss är fler än dem människor som är själviska och inte beredda att dela med sig.
Jag inbjuder dig till min sida för att hämta kraft och verktyg för att klara av livets utmaningar med huvudet över molnen och fötterna på jorden. Jag erbjuder dig cedrarnas djupa rötter och örnarnas starka vingar för att njuta av den fantastiska gåvan som heter ” LIVET ”
Alain Safa 

No comments:

Post a Comment